Uvjeti poslovanja

 

Sve cijene prikazane u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama za krajnjeg kupca, sa uključenim PDV-om i vrijede za plaćanje putem web trgovine. Fotografije i opisi pojedinih artikala dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični proizvodu. Nastojimo što točnije prikazati i opisati artikle. Međutim, zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji artikala.

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.79/2007), glava VII. - Ugovor sklopljen na daljinu, od Članka 36. do Članka 55.

Zabranjena je prodaja alkoholnih pića osobama mlađim od 18 godina.

Na artikle označene sa " N- " ne odobravamo popuste.

Obavijest

  • Sukladno članku 8. Zakona o zaštiti potrošača pisane prigovore primamo na adresu :

Vrutak d.o.o., Vodovodna 20a, 10000 Zagreb.

  • Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno upozorenje da djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Načini plaćanja

  • On-line kreditnom karticom Broj kreditne kartice šalje se SSL zaštićenom vezom PaymentGatewayu. Plaćate odmah prilikom kupnje.

    Mogućnost plaćanja: American Express, MasterCard, Visa.

  • Općom uplatnicom, internet bankarstvom ili predračunom. Plaćate prije preuzimanja robe.

Poštarina i dostava (Web Shop)

Ukoliko Vrutak vrši dostavu vina i pjenušaca kupac nema pravo na popuste. Cijena dostave vina i pjenušca unutar Republike Hrvatske iznosi 30,00 kn (uključen PDV) za isporuke vina do ukupne vrijednosti manje od 300,00 kn sa PDVom.
Ukoliko je iznos Vaše narudžbe veći od 300,00 kn (sa uključenim PDVom) - DOSTAVU NE NAPLAĆUJEMO.

Na kupovinu putem web shopa ne odobravamo popuste.

Vina i pjenušce dostavljamo i na području Europske Unije. Za cijenu dostave molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila vrutak@vrutak.hr ili na telefone 385 1 3643-705, 385 1 3643/706.

Cijena i dostava vina na otoke prema dogovoru. Sve narudžbe dostavljamo u roku tri radna dana po primitku Vaše uplate (radni dani od pon-pet). Dostava se vrši samo unutar Republike Hrvatske.

Reklamacija i povrat robe

Povrat robe moguć je u roku 7 radnih dana od preuzimanja ili dostave. Moguć je povrat samo neoštećene robe u originalnom pakiranju (nosiljka ili karton), osim žestokih pića gdje je dozvoljen i komadni povrat ukoliko je ambalaža neoštećena i boca originalno zatvorena.

Izjava o sigurnosti

Kupujte sigurno
T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

 

Privatnost podataka
Obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih kupaca i prikupljati samo nužne podatke potrebne za obradu narudžbe.
Podatke o kupcima nećemo razmjenjivati niti davati na uvid trećim osobama. Svi takvi podaci su strogo čuvani i dostupni samo našim djelatnicima.